DELOVNI ZVEZEK ZA MENTORJE

Moja mentorska zgodba

Ko sam izkusiš vse koristi in čare mentorstva in napišeš uspešno mentorsko zgodbo si želiš, da bi jo doživeli in napisali vsi mentorji in mentoriranci. Pri tem vam bo v pomoč prav ta delovni zvezek.

Delovni zvezek bo z vami ves čas, ob odločitvi za vstop v mentorski proces, izbiri ustreznega programa in oblike mentorstva, vzpostavljanju in graditvi odnosa z mentorirancem, izvajanju mentorskega procesa, njegovem zaključku ter razmisleku o tem, kako naprej. Pokriva celoten mentorski proces, vsebuje orodja, ki vam bodo pomagala pri tem, da bosta vaš mentoriranec in vi kot mentor, iz tega procesa pridobila kar največ. Vsebuje posamezne vaje, ki vam bodo pomagale ugotoviti, kako imate razvite določene veščine, priporočljive za mentorja ter kako jih lahko še izboljšate.

Delovni zvezek je primeren za vse vrste mentorskih programov in tudi za mentorske odnose izven organiziranih programov. Z njegovo pomočjo boste doživeli celovito mentorsko izkušnjo, postajali vedno boljši mentor, obogatili svoje življenje z zavedanjem, da ste nekomu pomagali rasti in ob tem rasli tudi sami.

Redna cena z DDV

27,50 € z DDV

Cena za mentorje in mentorirance Skupnosti srčnega mentorstva z DDV

22,00 € z DDV

Podrobnosti

LETO 2021
1. IZDAJA, 1. NATIS

MEHKA VEZAVA

16 X 23 CM

540 G

204 STRANI

Morda ti bo prav tako všeč

PRIROČNIK

Z mentorstvom
do srčnega voditeljstva

PRIROČNIK

Skrivnost
srčnega
mentorstva

DELOVNI ZVEZEK

Moja mentorska zgodba – Dnevnik mentoriranca