DELOVNI ZVEZEK ZA MENTORIRANCE

Moja mentorska zgodba

Ko sam izkusiš vse koristi in čare mentorstva in napišeš uspešno mentorsko zgodbo si želiš, da bi jo doživeli in napisali vsi mentorji in mentoriranci. Pri tem vam bo v pomoč prav ta delovni zvezek.

Z vami bo ves čas, ob odločitvi za vstop v mentorski proces, izbiri ustreznega programa in oblike mentorstva, izbiri mentorja, vzpostavljanju in graditvi odnosa z mentorjem, postavitvi ciljev in izbiri poti za njihovo uresničitev, učinkovitem vodenju mentorskega procesa, njegovem zaključku ter razmisleku o tem, kako naprej. Pokriva celoten mentorski proces in vsebuje orodja, ki vam bodo pomagala pri tem, da bosta vaš mentor in vi kot mentoriranec, iz tega procesa pridobila kar največ. Vsebuje posamezne vaje, ki vam bodo pomagale ugotoviti, kje in kakšni ste danes, kako imate razvite določene veščine, priporočljive za mentoriranca ter kje in kako se lahko še izboljšate, kakšni želite biti jutri in kako boste to dosegli.

Delovni zvezek je primeren za vse vrste mentorskih programov in za mentorske odnose izven organiziranih programov. Z  njegovo pomočjo boste doživeli celovito mentorsko izkušnjo in izkoristili vse, kar mentorstvo prinaša.

Redna cena z DDV

27,50 € z DDV

Cena za mentorje in mentorirance Skupnosti srčnega mentorstva z DDV

22,00 € z DDV

Podrobnosti

LETO 2021
1. IZDAJA, 1. NATIS

MEHKA VEZAVA

16 X 23 CM

540 G

212 STRANI

Morda ti bo prav tako všeč

PRIROČNIK

Z mentorstvom
do srčnega voditeljstva

PRIROČNIK

Skrivnost
srčnega
mentorstva

DELOVNI ZVEZEK

Moja mentorska zgodba – Dnevnik mentorja