SRČNO MENTORSTVO OB HOJI-HEART WALKING MENTORING

This event has passed.

SRČNO MENTORSTVO OB HOJI-HEART WALKING MENTORING

Čudežne učinke hoje so poznali že v stari Grčiji, ko je Aristotel ustvaril šolo hoje. Številni največji umi na različnih področjih ustvarjanja, vključno s Charlesom Darwinom, Stevom Jobsom in Winstonom Churchillom, so bili vneti sprehajalci. In danes znanost in številne raziskave potrjujejo ta pozitiven vpliv. Še posebej na sprehodih v naravi. ZAKAJ? Ker 🚶‍♀️🚶‍♂️hoja aktivira sistem pozitivnih povratnih informacij v našem telesu, kar ustvarja občutek dobrega počutja in sproščenosti, hkrati pa tudi sposobnost osredotočanja in jasnejšega razmišljanja. Med hojo v naravi smo veliko bolj ustvarjalni in odprti za nove rešitve, ki so se prej zdele nemogoče.

In kaj se zgodi, ko združiš naravo, sprehode in mentorstvo? Popolno orodje za samorazvoj. Upočasnimo vsakodnevni ritem, ponovno se povežemo sami s seboj in tem, kar je okoli nas, odpre se nam nov pogled, ideje prehitevajo druga drugo. In ker je enako pomembno, tesneje se povežemo z ljudmi, s katerimi hodimo.

Zato vas vabimo na kratek walking mentoring iz centra Ljubljane do Špice čez grad v Platano. Lahko se nam pridružite ob 18:00 na zbirnem mestu na ploščadi nad garažno hišo Kozolec ali na kateri koli vmesni postaji:

18:15 pri Filharmoniji

18:45 na Špici

19:15 na Ljubljanskem gradu

19:45 v Platani na Kongresnem trgu

PRIJAVA NA DOGODEK

SRČNO MENTORSTVO OB HOJI-HEART WALKING MENTORING
Ime in priimek
Ime in priimek
Ime
Priimek
E-novice
Varstvo osebnih podatkov / Privacy Policy

Dodajte v koledar