Soočanje s spremembami: ODKRIJTE V SEBI (SUPER) MOČ REINOVIRANJA

This event has passed.

Soočanje s spremembami: ODKRIJTE V SEBI (SUPER) MOČ REINOVIRANJA

 

Zakaj nekatera podjetja preživijo in uspevajo, druga pa izginejo oz. potonejo?

Zakaj se nekateri posamezniki in njihove kariere razvijajo, drugi pa se znajdejo v slepi ulici?

Kako pripraviti sebe in svoje okolje na življenje v svetu, v katerem so negotovost, disrupcije in nestanovitnost nekaj povsem normalnega?

Reinoviranje ni nekaj enkratnega. Je proces. Je navada. Je način razmišljanja. Je nekaj, kar počnemo nenehno in redno.

Če nismo pripravljeni in se ne počutimo dobro v VUCA svetu, veliko težje preživimo in uspevamo. Negotovost pa je lahko vir in ne grožnja.

Pravila igre se spreminjajo. Največ podjetij in/ali karier ter posledično življenj ne uniči to, da ne vedo, KAJ spremeniti, preoblikovati ali KAKO, temveč to, da se motijo glede tega, KDAJ se je potrebno spremeniti, transformirati, reinovirati.

Ste vedeli, da je le 2,5% ljudi inovatorjev, vsi pa smo REINOVATORJI?

Ste pripravljeni na jadranje?    

Sem Metka Glas, Certificiran Praktik Reinoviranja, Certificiran Timski Coach z 20 let izkušenj na vodilnih položajih v mednarodnem podjetju.

A v prvi vrsti sem mama, hči, sestra, prijateljica, vseživljenjska učenka, ki je doživela “popolno nevihto”, se soočila s strahom in izgubo, zaupala sebi, šla po moč, in odkrila svojo super moč – REINOVIRANJE. Slednje mi je dalo poguma, da sem stopila tudi na samostojno podjetniško pot, s srčno željo in poslanstvom, da skupaj naredimo svet boljši kot je zdaj.

KOTIZACIJA:

Strokovno srečanje je brezplačno za člane:

  • Skupnosti srčnega mentorstva (SSM)
  • Društva poslovnih žensk

Za nečlane znaša kotizacija 25,00 (vključuje DDV). Kotizacijo pred srečanjem, po predhodni najavi, nakažete na račun KOTA 92,d.o.o. SI56 0203 1001 3648 777 pri NLB,d.d. , s pripisom svojega imena in priimka ter e-naslova.  Po srečanju vam bomo izdali račun na želeni e-naslov.

Če se prijavljate preko pravne osebe, prosimo, da v prijavni obrazec vnesete tudi vse podatke o pravni osebi ter davčno številko organizacije.

————-

S potrditivijo splošnih pogojev (brez česar prijava ni možna), se strinjate, da:

  • je skrajni rok za morebitno odjavo 48 ur (2 dni) dni pred dogodkom. Odjava mora biti pisna.
  • vam bomo v primeru odjave 1 dan pred dogodkom, zaračunali administrativne stroške v višini 30 odstotkov kotizacije, pri kasnejši odjavi ali v primeru, da odjave niste poslali, pa v celoti.
  • da je kotizacijo potrebno poravnati najmanj 48 ur pred dogodkom. Po dogodku vam bomo na želeni e-naslov poslali račun.

Prijava na dogodek:

Prijavni obrazec za dogodek SOOČANJE S SPREMEMBAMI
Ime in priimek
Ime in priimek
Ime
Priimek
E-novice
Varstvo osebnih podatkov / Privacy Policy

Dodajte v koledar