Razvijanje intuicije – odkrivanje notranjega vodstva in modrosti

This event has passed.

Razvijanje intuicije – odkrivanje notranjega vodstva in modrosti

Kaj intuicija sploh je, zakaj je koristna, kako ji prisluhniti in zaupati?  Na delavnici bomo spoznali različne tehnike za razvijanje intuicije ter v varnem okolju trenirali mišico Intuicije skozi igro in sproščene vaje. Delavnica je zasnovana kot priložnost za raziskovanje in globje povezovanje s samim seboj in zajema:

  • prepoznavanje intuicije,
  • spoznavanje kako intuicija deluje in
  • spoznavanje različnih tehnik razvijanja intuicije (vaje).

Delavnica je namenjena vsem, ki se ne želijo odločati samo na osnovi razuma ampak tudi na osnovi intuicije in vsem, ki želijo spoznati svoj pravi jaz in si želijo podpore pri celoviti celostni preobrazbi. Izvedli jo bosta Sonja Gorenc in Urška Lan. Delavnica se izvaja v okviru Tednov vseživljenjskega učenja TVU2024.   

Sonjo Gorenc že leta vodi strast do  odkrivanja delovanja človeka kot večdimenzionalnega energijskega bitja, kar je sčasoma preraslo v njeno poslanstvo izboljševati življenja ljudi in jim pomagati na poti do prebujanja njihovega pravega Jaz.

Urška Lan Urška je iskalka svetlobe in preseženega. Na pot slikarstva jo je pripeljal klic po notranji izpolnitvi, želja, da bi živela svoje potenciale in hrepenenje po življenjski nalogi. Urškine slike so tudi praktični spodbudniki, coaching orodje, ki nam pomagajo k dvigu intuicije in z njo do boljših rezultatov na področju osebne rasti ali poslovnih uspehov.

Prijava na dogodek

Prijavni obrazec za dogodek Razvijanje intuicije - odkrivanje notranjega vodstva in modrosti
Ime in priimek
Ime in priimek
Ime
Priimek
E-novice
Varstvo osebnih podatkov / Privacy Policy

Dodajte v koledar