ČUSTVENA INTELIGENCA

ČUSTVENA INTELIGENCA

Delavnica predstavlja uvod v  široko področje in prve korake krepitve čustvene inteligence. Tekom delavnice bomo udeleženci odkrivali odgovore na naslednja vprašanja:

  • Kaj sploh je čustvena inteligenca?
  • Česar se ne zavedaš, ne moreš obvladovati: koliko se sploh zavedam svojih čustev?
  • Kako naša čustvena inteligenca vpliva na medsebojne odnose in zakaj se je vredno ukvarjati z razvojem čustvene inteligence?
  • Kako čustva vplivajo na nas?
  • Kako nam čustvena inteligenca lahko pomaga obvladovati stres, varovati zdravje, povečati osebno učinkovitost in graditi boljše medsebojne odnose?

Priporočljiva je za vse, ki želijo delati na svojem osebnem razvoju, ne predstavljajo pa si kaj korektno je čustvena inteligenca in kako jim krepitev teh kompetenc lahko pomaga pri osebni rasti. Delavnica bo izvedena v okviru Tednov vseživljenjskega učenja TVU2024. 

Delavnico bo izvedla Urška Gerbajs, profesionalna coachinja in trenerka za izvajanje skupinskih delavnic in programov za osebni razvoj, s poudarkom na razvoju čustvene inteligence. Urška je certificirani praktik za razvoj čustvene inteligence v delovnem okolju, certificirana trenerka za uporabo orodij za osebni razvoj SDI 2.0. in vedenjskega orodja DISCFlow.

Prijava na dogodek

Prijavni obrazec za dogodek ČUSTVENA INTELIGENCA
Ime in priimek
Ime in priimek
Ime
Priimek
E-novice
Varstvo osebnih podatkov / Privacy Policy

 

Dodajte v koledar