SODELOVALI SMO NA ZAKLJUČNEM DOGODKU LISTINE RAZNOLIKOSTI SLOVENIJE 2022 Z NASLOVOM »RAZNOLIKOST, ENAKOST, VKLJUČENOST:VAROVANJE VREDNOT V ČASU KRIZE«.

Datum: 9 Dec, 2022
Kraj dogodka: Kristalna palača, Ljubljana

Na predvečer mednarodnega dneva človekovih pravic, se je poleg slavnostnega podpisovanja Listine raznolikosti s podelitvijo certifikatov udeležencem formalno zaključil tudi regionalni program Work Inclusion Champions – W.I.C . Ta 7-modularni  program usposabljanja »Diversity Charter Champion« ter regionalna mentorska shema za raznolikost, predstavlja močan okvir za učenje in mentorstvo. Namenjen je podpisnikom listin v Sloveniji, na Hrvaškem in v Romuniji, da bi napredovali v strateškem pristopu k udejanjanju načel raznolikosti, vključenosti in enakovrednosti v praksi.

Tatjana Kolenc je v programu  sodelovala kot članica slovenskega strokovnega sveta, pri oblikovanju modula Mentorstvo-ključ do raznolikosti in vključenosti (skupaj s Klaudija Javornik) in kot mentorica udeležencem, ki so v okviru tega modula pripravili zaključno projektno nalogo. V družbi še 9 izjemnih mentorjev in mentoric Barbara Zupančič Jana ponikvar Sonja Merljak Zdovc Janez Grašič Vejc Jaka Sekula Sergeja Planko Kaja Primorac Igor Pavel in Simona Topolinjak.

Veselimo se nadaljevanja tega programa v letu 2023 in si želimo, da bi se vanj vključilo čim več organizacij oziroma njihovih predstavnikov. Tudi iz vrst vodstev, kot je posebej poudarila Mirjana Matešič,  s čimer bi se lahko rešitve, do katerih pridejo udeleženci, še hitreje implementirale oziroma spremembe hitreje uvajale. Kajti, kot je na dogodku poudarila Barbara Zupančič: »za vključevanje in graditev povezanosti in pripadnosti je potrebno imeti srce, znanje ter podporo vodstva.”

Dogodek sta popestrili kar dve okrogli mizi  z naslovom »Za preobrazbo organizacijske kulture so ključni ljudje« in »Vrednote v svetu dela = Dejavnik uspeha v času krize« z vrhunskimi udeleženci Barbara Zupančič, Jana Ponikvar, Nejc Jaka Sekula, Mirjana Matešič, Vita Vukotič,  Petra Juvančič , Mitja Čander, Igor Pavel,  Marko Podgornik Verdev in Sabina Sobočan. Slednja je z udeleženci podelila tudi svoj moto, ki se ga najlaže in najbolje uresničuje ravno s pomočjo mentorstva: “VSE SE DA”. Vse je izvedljivo in vedno gremo lahko še stopničko višje. Samo verjeti moramo, zaploskati drug drugemu, se vzajemno podpirati in navijati drug za drugega«.

Vam je ta objava koristila?
Bi želeli karkoli dodati?
Zapišite v komentar

Če vam je bil članek všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Linkedin ali Twitter

Ne pozabite se prijaviti na naše e-novice

4 komentarji

 1. gzsdautt

  [url=https://evagro.ru]минитрактор агромаш мт 110 купить в москве[/url] или [url=https://evagro.ru]легковой фургон купить[/url]

  https://evagro.ru/product/turetskaya-melnitsa-120-t-s-unormak-2008/ аренда автокрана 200 тонн [url=https://evagro.ru]аренда строительной техник[/url]

  Odgovori
 2. stabilizat_vfmn

  Высокая эффективность. Инверторные стабилизаторы имеют высокую эффективность преобразования энергии, что позволяет снизить потребление электроэнергии и экономить деньги.

  стабилизатор напряжения до 10 квт https://stabilizatory-napryazheniya-1.ru/.

  Odgovori
 3. Prokat_gtpn

  Наша компания предлагает услуги проката строительного инструмента. Выгодные цены и качественный сервис приятно удивят клиентов. Работаем с частными лицами и организациями.

  пункт проката аренда электроинструмента.

  Odgovori
 4. prokat-meteor_rvma

  Срочный прокат инструмента в городском округе с инструментом без излишних затрат доступны современные модели Удобное решение для Надежный инструмент доступно в нашем сервисе
  Арендовать инструмента любых задач
  Экономьте деньги на покупке инструмента с нашей услугами проката
  Отличный выбор для У вас нет инструмента? Не проблема, на наш сервис за инструментом!
  Расширьте свои возможности с качественным инструментом из нашего сервиса
  Аренда инструмента для ремонтных работ
  Не расходуйте деньги на покупку инструмента, а берите в прокат инструмент для любых задач в наличии
  Разнообразие инструмента для осуществления различных работ
  Профессиональная помощь в выборе нужного инструмента от опытных нашей компании
  Будьте в плюсе с услугами аренды инструмента для строительства дома или квартиры
  Наша компания – профессиональный партнер в аренде инструмента
  Профессиональный инструмент для ремонтных работ – в нашем прокате инструмента
  Сомневаетесь в правильности выбора? Мы поможем с советом инструмента в нашем сервисе.
  прокат инструмента в перми аренда инструмента.

  Odgovori

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Share This