PREDNOVOLETNO SREČANJE SKUPNOSTI SRČNEGA MENTORSTVA IN DRUŠTVA POSLOVNIH ŽENSK FAM

Datum: 5 Dec, 2023
Kraj dogodka: VIVO Catering

To ni bilo še eno prednovoletno druženje med mnogimi temveč večer nabit s pozitivno energijo, odločenostjo, ljubeznijo, zaupanjem, močjo, pogumom in z ogromno akcije. Pa ne samo zaradi prevladujoče rdeče barve, ki simbolizira vse našteto. Ampak zaradi druženja dveh skupnosti, ki vsaka zase in obe skupaj predstavljata izjemen potencial znanja, veščin, vrlin, izkušenj, povezan v mozaik izjemnih zgodb. Za znanje vemo, da je kot denar. Če želimo, da ga je vedno več in, da je vedno več vredno, mora krožiti. Tako, kot vemo, da so zgodbe eno najmočnejših orodij odličnih mentorjev. In nekaj njih je z nami najprej podelila neponovljiva Vlasta Nussforfer v razgovoru s predsednico Društva FAM Darinko Pavlič Kamien. Enako navdušujoča je bila zgodba mentorskega para Tanje Čajavec in Vandane Cankar.  Vmes pa ogromno smeha, plesa, medsebojnega spoznavanja, utrjevanja vezi.

To je bil večer vzajemne podpore, povezovanja in sodelovanja. »What a wonderful world«, nam je na začetku druženja na svoj saksofon zaigral izjemen glasbeni pedagog, vrhunski saksofonist in človek neizmerne energije gospod Oto Vrhovnik. In vsak lahko naredi nekaj, da bi bil svet lep za vse. Najbolje pa je to delati skupaj. Kajti, prihodnost je v skupnostih, njihovem povezovanju in sodelovanju. Skupnosti so ključne za socialno povezanost in občutek pripadnosti, ki sta v današnjem digitalnem svetu vse bolj pomembna. Zavedamo se tudi, da sta moč in vpliv skupnosti odvisna od posameznikov, ki jih sestavljajo, njihove povezanosti, soodvisnosti, zanesljivosti, skrbi drug za drugega in medsebojnega zaupanja. Od njihovega delovanja v dobro članov in širše skupnosti. In vse to je bilo prisotno tudi v tem sproščenem večeru. Zato upamo in želimo, da se nam bo kmalu pridružilo še več novih članov in članic, saj je povezovanje v skupnosti, ki jih povezujejo iskreni odnosi, vrednote in skupni cilji, ključna sestavina izpolnjenega življenja posameznika in s tem najbolj učinkovita pot do družbe zadovoljnih ljudi.

Vam je ta objava koristila?
Bi želeli karkoli dodati?
Zapišite v komentar

Če vam je bil članek všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Linkedin ali Twitter

Ne pozabite se prijaviti na naše e-novice

9 komentarjev

  1. cleaning agency in manchester

    White Regal offers the best cleaning services in Manchester. Our professional cleaners provide deep home, Airbnb, carpet, gutter, gym and commercial cleaning at affordable rates.

    Odgovori

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Share This