OBLETNICA SKUPNOSTI SRČNEGA MENTORSTVA

Datum: 22 Jun, 2023
Kraj dogodka: Kavarna SLAMIČ, Ljubljana

Verjamemo v povezovanje, sodelovanje, vzajemno učenje in v mentorstvo. Verjamemo tudi, da je prihodnost v majhnih in velikih skupnostih. In vse to združuje edinstvena Skupnost srčnega mentorstva, ki je 22. junija praznovala prvo polno leto delovanja. Ali, če se izrazimo obletnici primerneje, upihnili smo prvo svečko.

V dobrem letu dni se je število članic in članov skupnosti potrojilo. Napisali smo vrsto izjemnih in navdušujočih mentorskih zgodb. Postali smo prepoznavni v širši javnosti, kar nam pomaga pri izpolnjevanju našega poslanstva, to je širjenje zavedanja o pomenu mentorstva in navduševanje posameznikov in posameznic, da se odločijo za to obliko podpore in jo istočasno nudijo drugim. Da bo vsak med nami, svoje znanje in izkušnje, ki lahko koristijo drugim, z veseljem prenašal na druge. In se ob tem nikoli ne vprašal, kaj ima sam od tega temveč zgolj in samo, kaj bo s tem naredil dobrega za druge. In ko bomo podobno začeli razmišljati vsi ali vsaj večina nas, bomo stvari obrnili v smer, zaradi katere nas ne bo strah, v kakšnem svetu bodo živeli naši zanamci.

In v to, koliko talentov, potencialov, znanj in izkušenj nosimo v sebi, smo se prepričali tudi na našem praznovanju, ko smo se skozi osebne zgodbe in s pomočjo iskrivih vprašanj, še bolje spoznali. Seveda v sebi nosimo tudi še neuresničene cilje in želje za katere verjamemo, da jih bomo najbolje in najhitreje uresničili prav s pomočjo mentorstva.

Udeleženci in udeleženke praznovanja smo z neusahljivo pozitivno energijo, odkritostjo in prešernim  razpoloženjem ustvarili nepozabno vzdušje. Naše praznovanje je dodatno popestrila gospa Marta Turk,  ena največjih poznavalk in podpornic ženskega podjetništva in podjetništva nasploh, ki tudi sama v Skupnosti slovenskih podjetnic razvija in izvaja izjemne mentorske programe.

In, kot smo zapisali že na začetku, prihodnost leži v sodelovalnih, učečih se in sočutnih skupnostih in v njihovem povezovanju. Veseli smo, da smo del take skupnosti in da s tem vsak dan naredimo nekaj dobrega za sebe in za druge.

Vam je ta objava koristila?
Bi želeli karkoli dodati?
Zapišite v komentar

Če vam je bil članek všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Linkedin ali Twitter

Ne pozabite se prijaviti na naše e-novice

11 komentarjev

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Share This