HEART MENTWORKING- PRVO SREČANJE SKUPNOSTI SRČNEGA MENTORSTVA V ŽIVO

Datum: 17 Jun, 2022
Kraj dogodka: Kavarna Slamič, Ljubljana

Malo pred uradnim začetkom poletja smo se članice in člani Skupnosti srčnega mentorstva prvič srečali na dogodku v živo, ki smo ga poimenovali kar HEART MENTWORKING, to je mreženje in povezovanje med mentorji in mentoriranci po načelih srčnega mentorstva.

Med nami se je pretakala posebna energija, še tesneje smo se povezali in odkrili, kakšne neverjetne potenciale, koliko znanja in izkušenj in predvsem iskrene želje, da si to delimo med seboj, nosimo v sebi. Na srečanju se je več kot potrdilo to, kar je bilo poudarjeno na letošnjem Kongresu coachev in mentorjev. Namreč, da je prihodnost nas vseh v strastnem in predanem ustvarjanju in negovanju skupnosti, katerih srž je povezovanje. In prav to je tudi namen in vodilo Skupnosti srčnega mentorstva.

Osrednji del našega srečanja je predstavljajo poglobljeno medsebojno spoznavanje po modelu srčnega mentorstva t.i. Heart MentWorking, ki ga je imenitno in do potankosti pripravila in usmerjala naša Metka Glas, za kar ji gre prav posebna zahvala. Metka ima dolgoletne izkušnje z vpeljevanjem mentorskih programov v različna okolja ter je predana mentorica in coachinja. Tako smo se vživele v dogajanje, da je čas vse prehitro tekel. Tako se zgodi, ko se ustvari prostor zaupanja, enakovrednosti in svobode, v katerem vprašanja, ideje in nasveti kar vrejo na dan. Še posebej, če imaš na mizi zvrhan koš vitaminov v obliki izbranega sadja, ki nam ga je poklonila naša Tanja Čajavec.

Po takem srečanju lahko pričakujemo izjemne mentorske zgodbe, ki jih bomo člani Skupnosti srčnega mentorstva z veseljem delili med seboj in z vsemi, ki se za mentorstvo šele navdušujejo. Ta format dogodkov je s tem postal redni del programa delovanja Skupnosti srčnega mentorstva.

Vam je ta objava koristila?
Bi želeli karkoli dodati?
Zapišite v komentar

Če vam je bil članek všeč, ga lahko delite s prijatelji na FB, Linkedin ali Twitter

Ne pozabite se prijaviti na naše e-novice

3 komentarji

 1. נערות ליווי

  Hello! I simply would like to offer you a huge thumbs up for the great information you have right here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

  Odgovori
 2. jzdautt

  [url=https://yourdesires.ru/psychology/fathers-and-children/487-vitaminy-vo-vremya-beremennosti-soblyudaem-ostorozhnost.html]Витамины во время беременности – соблюдаем осторожность[/url] или [url=https://yourdesires.ru/useful-advice/1236-kriterii-poleznogo-detskogo-ryukzaka.html]Критерии полезного детского рюкзака[/url]

  [url=http://yourdesires.ru/vse-obo-vsem/1420-pochemu-na-jekvatore-zharko.html]почему на экваторе круглый год лето[/url]

  https://yourdesires.ru/finance/private-finance/901-kak-vybrat-onlayn-kazino.html

  Odgovori

Oddajte komentar

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Share This